BRUSH ON BLOCK 

OVER BRUSH ON BLOCK

Brush on Block is ontworpen om een betere manier te bieden om de huid te beschermen tegen de harde stralen van de zon. Het bevat een minerale formule die effectief en gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen, zelf voor kinderen. Het laat geen vettige resten achter op de huid, hier krijgen de meeste mensen vaak huidirritatie van, verleden tijd dus met de Brush on Block!

ACTIEVE EN INACTIEVE INGREDIËNTEN

De Brush on Block bestaat uit actieve en inactieve ingrediënten die het verschil kunnen maken voor je huid. Actieve ingrediënten zijn verantwoordelijk voor de werking van het product. Inactieve ingrediënten daarentegen zijn niet een directe werkende stof maar wel ondersteunende stof.

Actieve ingrediënten: Titaandioxide en Zinkoxide
Inactieve ingrediënten: Alumina, Boornitride, Kamille-extract, Groene thee extract, Honeysuckle Flower Extract, Ijzeroxide, Jojoba olie, Mica, Rijst Lipiden, Rijstzetmeel, Saffloer olie, Silica, Stearinezuur en Triethoxycaprylylsilane.

TITAANDIOXIDE EN ZINKOXIDE

Titaandioxide en Zinkoxide zijn dé ingrediënten die zorgen dat je huid beschermt blijft tegen de UVA,-UVB-stralen en infraroodlicht. Titaandioxide is een pigment met een minerale oorsprong en is cruciaal om je huid te beschermen tegen schadelijke en kankerverwekkende Uv-stralen. Zinkoxide daarentegen zorgt niet alleen voor de bescherming tegen de Uv-stralen maar beschermt je gehele huid waardoor een allergische reactie uitgesloten blijft. Het is dus onwijs geschikt voor de gevoelige huid.

TINTED EN TRANSLUCENT

Wij bieden twee soorten Brush on Blocks aan. De eerste variant is translucent oftewel transparant en de tweede variant is tinted oftewel getint. Zoals je op de afbeelding hiernaast ziet gaat het om een kleine tint. Hierdoor in de Brush on Block Translucent en de Brush on Block Tinted geschikt voor iedereen!

VOORDELEN FORMULE BRUSH ON BLOCK

Naast de unieke ingrediënten zijn er nog een aantal voordelen van de Brush on Block.

  • Geen parabenen, PABA of ftalaat
  • Dierproefvrij
  • Veganistisch
  • Veilig voor kinderen
  • Niet irriterend voor de gevoelige huid, ook voor de acne huid geschikt
  • Veilig voor alle delen van het lichaam
  • Geen vieze handen en achtergelaten residu
  • Water en transpiratie resistent tot wel 80 minuten
  • Geschikt voor het hele lichaam