MicroSkinPolish huidverbetering

 

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat hoeft niet meer, want vanaf nu bereikt MedCos geweldige resultaten, vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie, en dat op een milde en pijnloze manier… Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish behandeling!

 

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:

 

 

 

Voor de behandeling 

De huid voor de behandeling: Grote aanwezigheid van dode huidcellen, slechte doorbloeding, weinig actief collageen en veel ‘slapende’ cellen.

Stap 1

Microdermabrasie
Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid

Stap 2

Low Level Laser met hyaluronzuur
Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

Stap 3

Polishing the Skin met een krachtig serum


Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten op uw huid aangebracht met een SPF 30. De SPF is zéér belangrijk na deze behandeling!

Huid na de behandeling

Na de behandeling zal uw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en uw cellen weer actief zullen zijn. De huid kan nog tot 2 dagen na de behandeling rood blijven of gemakkelijk rood worden. Hou hier rekening mee wanneer u bij ons uw behandeling in plant.

Hoeveel behandelingen?

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Het resultaat: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid.

 

Het beste resultaat boeken we met een kuur van 6 behandelingen. Een kuurvorm heeft een intervalperiode van 10 tot 14 dagen. Doordat we kort op elkaar gaan behandelen kunnen we op korte tijd een heel mooi resultaat gaan boeken. Met een onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4 weken blijft deze verbetering duurzaam & duidelijk zichtbaar.

 

ENKEL OP AFSPRAAK 

 

MAANDAG: GESLOTEN 
DINSDAG  : 10 UUR - 20 UUR
WOENSDAG : 10 UUR - 17 UUR
DONDERDAG : 10 UUR - 20 UUR
VRIJDAG : 10 UUR - 17 UUR
ZATERDAG : 10 UUR - 16 UUR