apple of sodom 

 

Een nieuwe revelatie binnen de anti-aging genaamd Apple of Sodom!

Weg met botox en giftige stoffen! Probeer eerst ons natuurlijk alternatief zonder naalden! De Apple of Sodom-lijn maakt gebruik van een vernieuwde technologie: Osmoter" en het krachtige extract van de Apple of Sodom-vrucht. Deze exclusieve,  rimpelbestrijdende biotechnologie helpt de huid de constante chronische ontstekingen, die de veroudering versnellen, te beheersen. 

De Apple of Sodom-plant bevat een vrucht dat ooit mooie appels voortbracht. De legende gaat dat wanneer de Bijbelse vloek op Sodom viel, het ook op de vruchten viel en daarom werden deze geledigd. Vandaag de dag bevat het vruchtlees een giftig,  melkachtig sap dat in de oosterse geneeskunde wordt gebruikt om verschillende gezondheidsproblemen te behandelen. 

AHAVA maakt gebruik van de genezende kracht van deze vrucht en gebruikt het in hun nieuwe Apple of Sodom-lijn waarvan klinisch bewezen is dat het diepe rimpels vermindert en de huid verstrakt

 

Bestrijd veroudering en herstel je jeugd met de nieuwe Apple of Sodom!

 

ontdek hieronder de producten van deze lijn. Wil je graag meer weten over deze producten? Druk dan op de foto en kijk waarvoor ze dienen en wat ze doen. 

 

Activating Smoothing Essence

Advanced Deep Wrinkle Cream

Overnight Deep Wrinkle Mask

Deep Wrinkle Filler